news-details
Sport

Tejlor Smit novi igrač KK Mornar

Dres KK Mornar u novoj sezoni nosiće i Amerikanac Tejlor Smit , doskorašnje krilo francuskog Nantera. Smit ima 27 godina i visok je 199cm-objavljeno je večeras na Fejsbuk stranici barskog kluba.

Smit je ove sezone u Evrokupu na deset mečeva prosječno postizao 8,8 poena i imao 5,4 skoka. U Evropu je došao 2013. godine, a prije Nantera nastupao je za Kolosos, Ravenu i Gravlen. 2018. godine bio najbolji bloker francuske lige.

Prije Tejlora, Mornar je za sljedeću sezonu doveo Aleksandra Lazića, krilnog igrača Igokee, i produžio ugovore sa Derekom Nidamom, Džejkobom Pulenom, Ajzeom Vajthedom i Seadom Šehovićem.

Košarkaši Mornara su danas, odmah nakon dozvole NKT-a, počeli sa treninzima, koristeći zaštitne maske u teretani i poštujući socijalnu distancu.

Prvi trening odradili su Sead Šehović, Nemanja Vranješ, Vukota Pavić, Radoje Vujošević, Marko Mugoša, Ivan Jelenić i Lazar Pavićević.

Zbog toga što je odlukom NKT sala Topolica zauzeta, odnosno pretvorena u privremenu bolnicu, košarkaši Mornara nastaviće kondicione treninge na stadionu i u teretani .

*Fotografije: KK Mornar